Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
veganske bøffer

Veganske bøffer med bønner og søde kartofler

Veganske og vegetariske bøffer kan laves på enormt mange måder, og disse (veganske) er lavet af hvide bønner og søde kartofler. De er krydret med lime og ingefær, en meget vellykket kombination 🙂 HVIS du skulle få en rest over, smager det rigtig godt at smuldre dem over en blandet salat – måske en idé til madpakken næstkommende dag?

Klar på: ca. 30 minutter
Forberedelse: 15-20 minutter
Til: 8 bøffer

Veganske bøffer – Ingredienser
  • 6 dl hvide, kogte bønner
  • 200 g søde kartofler
  • ½ dl havregryn
  • 50 g cashewnødder
  • 2 spsk. revet ingefær
  • revet skal fra 1 lime
  • salt & peber
  • sesamfrø
  • kokosolie til stegning
Tilberedning
  1. Kog bønnerne og lad dem køle af eller brug færdigkogte bønner
  2. Læg cashewnødderne i vand i ca. 10 min
  3. Riv ingefær, lime og søde kartofler
  4. Blend havregryn og cashewnødder
  5. Bland alle ingredienser sammen til en dej (brug evt. fingrene) og smag til med salt og peber
  6. Form dejen til 8 bøffer og vend dem i sesamfrø
  7. Steg dem i lidt kokosolie, ca. 5-7 minutter på hver side
  8. Servér med en blandet salat og evt. lidt fuldkornsris.

Hvis du gerne vil lave mere plantebaseret kost, men synes, det er lidt svært at komme i gang, kan du måske få lidt hjælp fra indlægget jeg skrev i går. Der fortæller jeg lidt om hvordan jeg selv fik sneget flere kødfrie dage ind i vores hverdag. Hvis man er vant til at bygge måltiderne op omkring kød, er det pludselig lidt af en ny tankegang, man skal til at lære.

Tips! Hvis du koger dine egne bønner, kog gerne en ekstra portion, så har du også til denne bønnesalat med persille og hvidløg en af de kommende dage. Det er generelt en god idé at altid koge en større portion bønner ad gangen, da de holder flere dage i køleskabet og kan bruges til rigtig mange ting.

Print opskrift

Relaterede indlæg

Grillet blomkål med linsekarry Er du til plantebaseret kost? Og til sunde middage med masser af næring og smag? Så er denne veganske karry med røde linser, spinat og ristet blomkål ...
Omega 3 smoothie Denne smoothie får jeg ofte som et mellemmåltid, og ungerne får den i bland på farten, når de tager i skole. De sunde frøer giver dem en god start på ...
Veganske linsebøffer med solsikkekerner Disse veganske linsebøffer skal krydres med friske krydderurter, så du bestemmer selv, om de skal smage af basilikum, oregano eller timian. Eller måsk...