Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
thai torsk

Thai torsk

Mange synes at det er svært at finde på noget at lave med fisk. Denne opskrift på thai torsk er både hurtig og nem at lave og smager lækkert. Og så indeholder den en hel del grøntsager, som børnene (og manden) ikke en gang vil opdage 🙂

Klar på: 30 min
Forberedelse: 15 minutter
Til: 4 personer

Ingredienser – Thai torsk
  • 600 g torskefilet (frisk eller frossen)
Til saucen
  • 2 store gule løg⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 2 fed hvidløg⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 2 spsk. rød karrypasta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 1 spsk. kokosolie⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 2 tsk. sambal oelek⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 2 store gulerødder⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 1 dl røde linser⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 2,5 dl vand
  • et par cm frisk ingefær
  • evt. et par kaffir limeblade⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • ¼ tsk. salt⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • ½ dåse kokosmælk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • Peber⠀
Tilberedning
  1. Lad fisken tø op, hvis den er frossen.
  2. Hak gul løg og hvidløg og steg det sammen med karrypasta og sambal oelek i kokosolie
  3. Tilsæt gulerødder i tern samt de røde linser, vand og salt. Kog i ca. 10-15 minutter
  4. Blend grøntsagerne sammen med den friske ingefær. 
  5. Hæld de blendede grøntsager tilbage i gryden og tilsæt kokosmælk og evt. limeblad.
  6. Læg fisken ned i saucen og lad det hele simre på svag varme indtil fisken er gennemkogt, ca. 10 min.
  7. Smag af med peber og evt. lidt mere salt 
  8. Drys gerne med lidt grønt – jeg fandt lidt citrontimian i min have
  9. Server med ris, gerne sort, brunt eller rødt da det indeholder flere sunde fibre end det hvide ris. Og tilføj gerne en blandet salat for at få endnu flere grøntsager.
  10. (Limebladene skal ikke spises, de fungerer på samme måde som lagerblad).

Hvis du kan lide smagen af denne sauce, kan du sikkert også lige disse boller i karry (lavet med kyllingefars)

Relaterede indlæg

Tun- og kålsalat Denne salat tager mindre tid at lave, end det tager at hente en pizza ved den lokale pizzaria! Man må godt snyde og købe en af de færdigblandede kålsa...