Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Thai Kylling med karry og kokos

Som så mange andre af mine opskrifter, blev denne skabt i forbindelse med at køleskabet skulle tømmes. Den blev hurtig en favorit her hjemme. Ikke mindst hos mig selv, da den er lynhurtig og supernem at lave! Men drengene elsker den også! Alle fire! 🙂

Klar på: 15-20 minutter
Forberedelse: 10-15 minutter
Til: 5 portioner

Ingredienser
  • 500 g kyllingebryst
  • 200 g broccoli
  • 200 g grøn peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 stort løg
  • 2 spsk. jomfru kokosolie
  • 2-3 spsk. rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt & peber
Tilberedning
  1. Skær kyllingen i tynde skiver og svits den i en stegepande i 1 spsk. olivenolie og halvdelen af den røde karry indtil den er gennemstegt. Tag kyllingen op af stegepanden
  2. Skyl og snit grøntsagerne og svits dem med resten af kokosolien/den røde karry
  3. Hæld kyllingen tilbage i panden og tilsæt kokosmælk. Lad det hele simre et par minutter og smag af med salt og peber
  4. Servér med ris.

Tips! Du kan selv variere opskriften efter hvad du har hjemme af grøntsager; gulerødder, rødløg, grønne bønner, spinat, rød peberfrugt, squash… En udmærket ‘tøm-køleskabet-opskrift’.

Print opskrift

Relaterede indlæg

Mexicansk bønnesuppe Jeg har en forkærlighed for mad med mange krydderier - mad der smager af noget. Denne plantebaserede suppe er ingen undtagelse, og fremfor alt er spid...
3 kødfrie middage I en familie med tre drenge - og en far - har frikadeller, kødsauce og røde bøffer altid stået i høj kurs. De gange hvor jeg forsøger at snige en kødf...
Borsjtj – russisk rødbedesuppe Jeg kender ikke ret mange russiske opskrifter udover denne russiske rødbedesuppe, men den er til gengæld en af mine livretter. Jeg fik den ofte som ba...