Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
stenaldersbrød opskrift

Stenaldersbrød

Verdens bedste brød? Verdens sundeste brød? Det kunne godt tænkes… Det løber uden tvivl med titlen ‘verdens smukkeste brød’. Brødet indeholder ingen mel, men er til gengæld fyldt med sunde nødder, kerner og frø.

Klar på: 1 time og 5 min
Forberedelse: 5 min
Til: ca. 25 tynde skiver

Ingredienser
  • 100 g mandler⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 100 g hasselnødder⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 100 g græskarkerner⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 100 g solsikke kerner⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 100 g hørfrø⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 100 g sesamfrø⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 3 æg⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • ½ dl ekstra jomfru olivenolie ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • ½ dl vand⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 2 tsk. flagesalt ⠀
Tilberedning
  • Samtlige ingredienser røres sammen og hældes derefter ned i en bageform klædt med bagepapir.
  • Bag brødet i 160 grader i ca. 1 times tid. ⠀⠀
  • Skær dem i tynde skiver og nyd med f.eks. lidt hjemmelavet hummus.
Tips!

Brødet kan godt skæres i tynde skiver og fryses ned enkeltvis

Print opskrift

Relaterede indlæg

Cremet grøntsagssuppe Hvis du er en af dem som synes at det er svært at få nok grøntsager, kan denne opskrift måske være til hjælp.  Suppen kan laves ud fra de grøntsager d...
Frossen banan med chokolade og nødder Et godt alternativ til is - både til dig selv og til børnene. Opbevar dem i fryseren når de er lavet, og tag dem ud et par minutter før du skal spise ...
Genbrug gammelt brød Jeg går meget ind for stop madspild og ser det lidt som en udfordring at 'genopfinde gammel mad'. En af de fødevarer vi altid får rester af herhjemme,...