Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
speltsalat

Speltsalat med grillede grøntsager

Denne speltsalat er nem at lave og smager godt som tilbehør til det meste. Prøv også gerne med andre grillede grøntsager og rodfrugter, salaten kan varieres efter årstid og smag.

Klar på: 45 minutter
Forberedelse: 15-20 minutter
Til: 4 personer

Speltsalat – Ingredienser
  • 2 dl perlespelt (eller perlebyg)
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 250 g cherrytomater
  • 1 økologisk lime
  • 25 g ærteskud (eller ruccula)
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. honning
  • salt & peber
Tilberedning
  1. Kog perlespelten ifølge anvisningerne på pakken
  2. Vask limen og riv det yderste af skallen. Pres saften ud af frugten
  3. Skyl grøntsagerne. Skær squash og aubergine i tern og halvere tomaterne
  4. Hæld 1 spsk. olivenolie over grøntsagerne og drys med lidt salt og det revne limeskal
  5. Grill grøntsagerne i ovnen på 200 grader i ca. 30 min
  6. Bland 2 spsk. olivenolie sammen med honning og saften fra lime, salt & peber. Hæld dressingen over den varme perlespelt og lad den stå og trække lidt
  7. Bland spelt, grillede grøntsager og ærteskud sammen
  8. Servér som tilbehør til f.eks. grillet kyllingebryst eller laks.

Tips! Hvis du kan lide salater med spelt, kan du måske også godt lide denne speltsalat med rødkål

Print opskrift

Relaterede indlæg

Indisk tofu Tofu for nybegyndere 🙂 Eller for øvede. Denne gryderet med blandt andet mango, ingefær og kokosmælk er fuld af smag og smukke farver. Hvis ikke du e...
“Greenie” med lakrids Jeg har længe eksperimenteret med grønne smoothies for at finde én, jeg rigtig godt kunne lide. Nu tror jeg, jeg har fundet en. Måske er det lakridspu...
Krydret oksekød med grøntsager Højst 500 g kød om ugen... Det var en gang (for ikke ret længe siden) hvor jeg tænkte; det kan jo ikke lade sig gøre! Hvad skal vi så spise?! I dag ko...