Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
gazpacho

Spansk gazpacho

En spansk gazpacho (kold grøntsagssuppe) smager fantastisk i varmen. Den kan laves på mange forskellige – mere eller mindre bøvlede – måder. Jeg laver den på den helt simple måde og jeg laver den ofte i sommerperioden. Jeg lægger bare de kolde grønsager og krydderier i en blender og så wupti – middagen er færdig!

Klar på: 10 min
Forberedelse: 10 minutter
Til: 4 personer

Ingredienser – Spansk Gazpacho

Mængden af ingredienser er ikke så nøje, men til 4 portioner bruger jeg ca:

  • 1 agurk
  • 5-6 modne tomater (omkring 1 kg)
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille fed hvidløg
  • Et par spsk olivenolie
  • 1-2 spsk. vineddike
  • Lidt spidskommen
  • Salt
Tilberedning
  1. Vask grøntsagerne. Skær dem i tern og blend dem
  2. Smag af med olivenolie, eddike, salt og spidskommen

I den originale, spanske opskrift skal man lægge en halv flutes i vand og blende den sammen med grøntsagerne. Eftersom jeg helst undgår brød, har jeg fjernet brødet og tilsætter lidt mere grøntsager for at få fyld i suppen.

Husk at suppen skal serveres kold, så det kan være en god idé at opbevare grøntsagerne i køleskabet indtil de skal bruges.

Relaterede indlæg

Borsjtj – russisk rødbedesuppe Jeg kender ikke ret mange russiske opskrifter udover denne russiske rødbedesuppe, men den er til gengæld en af mine livretter. Jeg fik den ofte som ba...
Nicecream med mango og hindbær Frossen frugt + en blender = Nicecream. Resultatet bliver som sorbet is, bare uden tilsat sukker. Banan og dadler giver sødme nok. Med kun 145 kcal pe...
Sukkerfri rabarbertærte med crumble En sukkerfri rabarbertærte - kan det overhoved lade sig gøre? Rabarber er i sig selv ganske sure og det kræver noget sødme for at fremhæve den gode sm...