Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Raw Chokoladekage

Hvad er definitionen af en ‘sund kage’? At den ikke indeholder sukker? Raffineret mel? Eller skal den være vegansk? Denne kage opfylder alle disse kriterier, og så er den rig på proteiner 🙂

Klar på: 2 timer
Forberedelse: 10 min
Til: 10 små stykker (eller 8 lidt større)

Ingredienser
  • 1 dåse sorte bønner
  • 10 dadler (uden sten)
  • 4,5 spsk. peanutbutter
  • 3 spsk. jomfru kokosolie
  • ½ dl kakao
  • 60 g hakkede hasselnødder
Tilberedning
  1. Læg dadlerne i vand og lad dem trække i mindst 10 min
  2. Hæld væden fra bønnerne og skyl dem godt i koldt vand
  3. Hæld vandet fra dadlerne
  4. Hak hasselnødderne
  5. Put alle ingredienser i en blender og lad den køre, indtil du har en ensartet dej (gem lidt af hasselnødderne til pynt)
  6. Hæld dejen i en form, pynt med lidt hakkede hasselnødder og lad kagen hvile i køleskabet mindst 1 times tid, eller indtil den har sat sig
  7. Skær den op i 8 stykker og servér
Print opskrift

Relaterede indlæg

Frossen banan med chokolade og nødder Et godt alternativ til is - både til dig selv og til børnene. Opbevar dem i fryseren når de er lavet, og tag dem ud et par minutter før du skal spise ...
Chokoladekugler med kikærter Chokoladekugler med kikærter!? Ja da! Skal det hele være så koloenormt sundt? Nej da 🙂 men når man kan kombinere det lækre med det sunde, er der så ...
Krydderkugler Nogle af de smager jeg holder mest af i julen, er smagen af kanel, ingefær og nelliker. De 'julige' brunkage-krydderier giver kuglerne smag af jul, me...