Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Proteinkugler med chokoladesmag

Af alle de forskellige kugler jeg har lavet, er dette nok en af mine egne favoritter. En enkelt kugle indeholder lige knapt 100 kcal. Hvis du undlader at rulle dem i smeltet chokolade, sparer du omkring 35 kcal/kugle. Så hvad vælger du, en enkelt med chokolade eller to uden? 🙂

Klar på: 1 time
Forberedelse: 10 min
Til: 16 kugler

Ingredienser
  • 100 g dadler (uden sten)
  • 1 ½ dl havregryn
  • 40 g proteinpulver med chokoladesmag
  • ½ dl kokos
  • 1 spsk. jomfru kokosolie
  • evt. 100 g mørk chokolade, 70% (til overtræk)
Tilberedning
  1. Læg dadlerne i vand og lad dem trække i mindst 10 min
  2. Hæld væden fra dadlerne og blend dem med resten af ingredienserne
  3. Form dejen til 16 kugler
  4. Smelt evt. chokoladen over vandbad og vend kugler heri
  5. Lad dem køle godt af i køleskabet, før du spiser dem.
Print opskrift

Relaterede indlæg

Krydderkugler Nogle af de smager jeg holder mest af i julen, er smagen af kanel, ingefær og nelliker. De 'julige' brunkage-krydderier giver kuglerne smag af jul, me...
Sunde chokoladekugler med lakrids Disse chokoladekugler indeholder ca. 90 kcal styk - men det er kalorier af den sunde slags - så nyd en enkelt eller to til kaffen. Med god samvittighe...
Mørk chokolade med nødder Denne chokoladesnack er enormt nem at lave, og kan varieres i det uendelige. Brug hvad du har hjemme af nødder, kerner eller frø. I opskriften har jeg...