Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Om mig

Jeg har altid haft en brændende interesse for kost og for kostens betydning for vores helbred. Jeg er uddannet kostvejleder, og i første omgang tog jeg uddannelsen af egen interesse. Uddannelsen gav mig en dybere viden omkring kost, men også lysten til at forsøge inspirere andre til at opdage, hvilken stor forskel kosten kan gøre for os. Vi kan bogstaveligt talt spise os syge, men i vis grad kan vi også spise os raske.

At mærke madens betydning på min egen krop, kickstartede min store fascination af kost. Jeg har haft problemer med maven siden jeg var i starten af 20’erne og har kæmpet mig igennem dage med krampagtige smerter. Det viste sig at være noget så ‘banalt’ som IBS men gennem en kostomlægning, er jeg i dag smertefri. Jeg ved hvad min mave ikke kan tåle, og prøver så vidt muligt at undgå de fødevarer som trigger smerterne (for mit vedkommende er det fremfor alt sukker).

Nyere forskning viser dog at vi kan spise os fri for mere end bare maveproblemer. Diabetes II, hjerte-kar-sygdomme, visse former for kræft, højt blodtryk, Alzheimers, depression og angst er nogle af de sygdomme som kan du selv bidrage til at forebygge gennem at spise sundt. Og DET synes jeg er enormt spændende og motiverende!

Privat er jeg lykkeligt gift med ‘ham danskeren der tog mig fra Sverige til Danmark’. Vi bor i et hus lidt udenfor Aalborg sammen med vores tre store drenge og en lille kat. Jeg kan godt lide at styrketræne, cykle og gå lange ture – elsker at være ude i naturen. Når jeg har tid, kan jeg godt lide at læse. Helst om kost og den slags…