Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Livsstils- og kostvejleder
Malin Bisander

Hvem

Jeg er certificeret kostvejleder, uddannet ved Bergklint Education, og har derudover forskellige tilbygninger, bl.a. som helseinspirator og livsstilsrådgiver. Udover min uddannelse har jeg en brændende interesse for kost og søger konstant ny viden og inspiration.

Hvad

Jeg tilbyder kostvejledning baseret på rigtig mad. Der er ikke noget, der er forkert eller forbudt, men hvis man sørger for at vælge det sunde til, bliver der mindre plads og lyst til det mindre sunde. Jeg tænker langsigtet, da en livsstilsændring ikke er noget, som sker ‘over night’. Små skridt i den rigtige retning, og du skal nok komme i mål.

Mere omkring min kostvejledning

Hvor

Min kostvejledning foregår via telefon og email. På den måde har jeg mulighed for at hjælpe dig med en kostomlægning, uanset hvor i verden du bor.

Online kostvejledning

Hvordan

Min kostvejledning tager altid afsæt i dit liv, dine forudsætninger, dine ønsker og mål. Vi er alle forskellige, og det er derfor vigtig at få hjælp til at skræddersy en kost, som passer ind i din hverdag og til din smag. Jeg laver som udgangspunkt ikke faste kostplaner men hellere kostskemaer med forslag til måltider, som du kan kombinere på kryds og tværs.

Hvorfor

Da jeg for nogle år siden fandt frem til, at mine problemer med irritabel tyktarm kan kureres med kost, fik jeg et helt nyt liv. Jeg gik fra at have daglige smerter i maven til at blive smertefri. At mærke madens betydning på min egen krop, kickstartede min store fascination af kost. Mit ønske er at få dele min faglige viden og mine personlige erfaringer med dig, så du også kan få det så godt, som du fortjener.

En skønne dag? Eller i dag?

Ring eller skriv til mig, så finder vi en løsning , som passer lige til dig.