Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Nicecream med mango og hindbær

Frossen frugt + en blender = Nicecream. Resultatet bliver som sorbet is, bare uden tilsat sukker. Banan og dadler giver sødme nok. Med kun 145 kcal per portion er isen et godt, sundt alternativ til en dessert eller hvorfor ikke et mellemmåltid? Eller overrask ungerne med en portion is til morgenmaden 🙂

Klar på: 5 min
Forberedelse: 5 min
Til: 2 portioner

Ingredienser
  • 2 dadler
  • 1,5 dl havremælk (eller anden plantemælk)
  • 75 g frossen banan i skiver
  • 75 g frosne hindbær
  • 75 g frossen mango
Tilberedning
  • Læg dadlerne i vand mindst 20 minutter før du skal bruge dem
  • Si vandet fra dadlerne og blend dem sammen med resten af ingredienserne indtil du har en cremet is
  • Prøv dig lidt frem i forhold til hvor meget havremælkdu skal bruge for at få den rigtige konsistens.
Print opskrift

Relaterede indlæg

Frossen banan med chokolade og nødder Et godt alternativ til is - både til dig selv og til børnene. Opbevar dem i fryseren når de er lavet, og tag dem ud et par minutter før du skal spise ...
Sukkerfri rabarbertærte med crumble En sukkerfri rabarbertærte - kan det overhoved lade sig gøre? Rabarber er i sig selv ganske sure og det kræver noget sødme for at fremhæve den gode sm...
Spansk gazpacho En spansk gazpacho (kold grøntsagssuppe) smager fantastisk i varmen. Den kan laves på mange forskellige - mere eller mindre bøvlede - måder. Jeg laver...