Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Mørk chokolade med nødder

Denne chokoladesnack er enormt nem at lave, og kan varieres i det uendelige. Brug hvad du har hjemme af nødder, kerner eller frø. I opskriften har jeg brugt hasselnødder, valnødder, mandler og kokos, men prøv gerne med cashewnødder, jordnødder, rosiner eller pinjekerner. Slip fantasien løs!

Klar på: 1 time
Forberedelse: 10 min
Til: 15 små bidder

Ingredienser
  • 25 g hasselnødder
  • 25 g mandler
  • 25 g valnødder
  • 40 g dadler
  • 80 g mørk chokolade (gerne sukkerfri)
Tilberedning
  1. Læg dadlerne i vand mindst 20 minutter før du skal bruge dem
  2. Hak mandler og nødder
  3. Si vandet fra dadlerne og blend dem – bland dem sammen med nødderne
  4. Smelt chokoladen over vandbad og hæld nødderne og dadlerne heri
  5. Form til små toppe og drys evt. med kokos, før du lader dem stivne i køleskabet
Print opskrift

Relaterede indlæg

Lakridsmandler Et flertal studier viser, at dem der spiser nødder og mandler regelmæssigt, har mindre risiko for at blive ramt af hjerte-kar-sygdomme. Man ved ikke h...
Proteinkugler med chokoladesmag Af alle de forskellige kugler jeg har lavet, er dette nok en af mine egne favoritter. En enkelt kugle indeholder lige knapt 100 kcal. Hvis du undlader...
Mysli med nødder og kerner Den mysli der sælges i dagligvarebutikkerne indholder ofte unødvendigt sukker. Gennem at lave din egen mysli kan du begrænse indholdet af sukker og sa...