Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
Mysli opskrift

Mysli med nødder og kerner

Den mysli der sælges i dagligvarebutikkerne indholder ofte unødvendigt sukker. Gennem at lave din egen mysli kan du begrænse indholdet af sukker og samtidig sørge for, der ikke bliver sparet på gode nødder og kerner. Det tager ikke mere end 5 minutter…

Klar på: 25 min
Forberedelse: 5 min
Til: 15 portioner

Ingredienser
  • 3 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl kokos
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • ½ dl mandler
  • ½ dl hasselnødder
  • ½ dl valnødder
  • 2 spsk. akaciehonning
  • 1 dl jumbo rosiner
Tilberedning
  • Tænd ovnen på 150 grader
  • Hak hasselnødder, mandler og valnødder groft
  • Bland nødderne sammen med havregryn, kokos, solsikkekerner og græskarkerner
  • Hæld blandingen ud på et bagepapir på en bradepande
  • Hæld honningen over og bland godt rundt
  • Rist myslien i ovnen i ca. 15 minutter eller indtil den har en gylden farve
  • Lad myslien køle af og bland derefter rosinerne i.
Print opskrift

Relaterede indlæg

Lakridsmandler Et flertal studier viser, at dem der spiser nødder og mandler regelmæssigt, har mindre risiko for at blive ramt af hjerte-kar-sygdomme. Man ved ikke h...
Stenaldersbrød Verdens bedste brød? Verdens sundeste brød? Det kunne godt tænkes... Det løber uden tvivl med titlen 'verdens smukkeste brød'. Brødet indeholder ingen...
Mørk chokolade med nødder Denne chokoladesnack er enormt nem at lave, og kan varieres i det uendelige. Brug hvad du har hjemme af nødder, kerner eller frø. I opskriften har jeg...