Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Kostvejledning online

Jeg tilbyder kostvejledning online, da jeg ved, at det kan det være svært at finde tid og motivation til at lave om på kosten i en travl hverdag. Når man laver en kostomlægning, er der mange vaner som skal laves om i forhold til både indkøb, madlavning, spisemønster og rutiner. Som certificeret kostvejleder kan jeg hjælpe dig godt i gang. Jeg kan guide og støtte dig igennem en kostomlægning, og sammen kan vi med små skridt nærme os dét, som du ønsker at opnå. Hos mig får du altid et personligt og skræddersyet kostvejledningsforløb, som passer lige til dig og din hverdag.

Min vejledning foregår via telefon og mail, så uanset hvor du bor, kan jeg hjælpe dig med en kostomlægning. Hvis du har en travl hverdag, kan kostvejledning online være en god løsning for dig.

Personlig kostvejledning inkl. kostplan

En kostvejledning hos mig starter altid med, at jeg sender dig et skema, som du udfylder og sender tilbage. Skemaet indeholder spørgsmål om dig, din hverdag samt om hvordan du lever og spiser i dag. Du bliver også spurgt om evt. allergier, og om der er fødevarer, du af en eller anden grund gerne vil undgå. Kosten skal passe til din smag og dine behov – det er en forudsætning for at lykkes med en kostomlægning.

Du vælger selv, om vejledningen derefter skal foregå via mail eller telefon. Nogen kan bedst lide at vi skriver sammen – andre foretrækker at tage samtalen over telefonen. Jeg spørger nærmere ind til dine ønsker, dine mål og om eventuelle udfordringer i forbindelse med en kostomlægning og ud fra dette, laver jeg en personlig kostplan som passer ind i din hverdag.

Senest 3 hverdage efter vores samtale/email-korrespondance modtager du din personlige kostplan via mail. Din kostplan består af:

  • 5 forslag til morgenmad
  • 5 forslag til nem og sund frokost
  • 10 opskrifter til aftensmad
  • 5 forslag til mellemmåltider

Ud fra disse kan du selv nemt og hurtigt sammensætte din egen kostplan efter hvordan dine dage og din uge ser ud. Måltiderne vil som udgangspunkt indeholde mange grøntsager og fibre, som vil hjælpe dig at holde dig mæt på færre kalorier i længere tid.

I prisen indgår også 14 dages mailsupport. Hvis du har spørgsmål til opskrifterne, brug for vejledning eller hjælp til motivationen, sidder jeg klar til at guide dig videre.

Hvis du gerne vil have min hjælp til en kostomlægning – eller hvis du vil høre mere om forløbet – så send mig en besked via formularen længst ned på siden. Skriv et par ord om hvem du er, og hvad du gerne vil opnå med en kostomlægning.

Pris: 990,-

8-ugers onlineforløb

Et 8-ugers-forløb kan være et godt alternativ, hvis du vil komme godt i gang fra start og derefter have hjælp til at holde fast i motivation og nye vaner. Forløbet starter med en vejledning via mail eller telefon, hvorefter du får en personlig kostplan. Under de 8 uger følger vi løbende op på, hvordan det går. Vi samler op på, hvad der fungerer, og hvis der er noget, der ikke fungerer så godt. Evt. er der noget i den første plan der skal finjusteres? Måske mangler du motivation? Eller måske har du bare brug for lidt hjælp til at tage endnu et skridt?

Under de 8 uger findes jeg ved din side når du har brug for vejledning og gode råd. I perioden får du også opdateret og justeret din madplan, for at holde motivationen og de nye, gode vaner i gang.

Hvis du godt kunne tænke dig at tage del af mit 8-ugersforløb – eller hvis du vil høre mere om forløbet – så send mig en besked via formularen nedenunder. Skriv et par ord om hvem du er, og hvad du gerne vil opnå med en kostomlægning.

Pris: 2.495,-

kostvejledning online

Kontakt mig hvis du vil høre mere om min kostvejledning

kostplan

Hvis du blot ønsker en personlig kostplan uden kostvejlending, er det også en mulighed. Du kan du læse mere om det her