Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
Indisk tofu, opskrift

Indisk tofu

Tofu for nybegyndere 🙂 Eller for øvede. Denne gryderet med blandt andet mango, ingefær og kokosmælk er fuld af smag og smukke farver. Hvis ikke du er til tofu, kan den skiftes ud mod for eksempel kikærter eller kylling.

Klar på: 20 min
Forberedelse: 10 min
Til: 4 portioner

Ingredienser
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. tørret gurkemeje
  • 1 spsk. sambal oelek
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 dĂĄse hakkede tomater
  • 1 dĂĄse kokosmælk
  • 2 cm ingefær
  • ½ dl tomatkoncentrat
  • 1 dl cashewnødder
  • 200 g cherrytomater
  • 100 g frisk spinat
  • 1  mango
  • 275 g økologisk tofu
  • salt og peber⠀⠀⠀
Tilberedning
  • Hak løg og hvidløg og svits det sammen med gurkemeje og sambal oelek i kokosolien
  • Hæld det stegte løg i en blender sammen med de hakkede tomater, kokosmælken, finthakket ingefær, tomatkoncentrat og cashewnødder og giv det en hurtig tur
  • Hæld saucen tilbage i gryden og tilsæt tofu i smĂĄ tern, ternet mango samt spinat og halverede cherrytomater
  • Lad det hele blive varmt og smag af med salt og peber og evt. lidt mere sambal oelek (hvis du kan lide, maden er lidt hot).
Tips!

Server med quinoa, durra, fuldkornsris, fuldkornspasta, eller som på billedet med en pasta lavet af kikærter.

Print opskrift

Relaterede indlæg

Fastfood my way Det er ikke så sjældent jeg hører, at det er svært at finde tiden til at lave sund mad. Der er dog ikke rigtig et argument der holder... Hvorfor skull...
Veganske linsebøffer med solsikkekerner Disse veganske linsebøffer skal krydres med friske krydderurter, så du bestemmer selv, om de skal smage af basilikum, oregano eller timian. Eller måsk...
Cremet grøntsagssuppe Hvis du er en af dem som synes at det er svært at få nok grøntsager, kan denne opskrift måske være til hjælp.  Suppen kan laves ud fra de grøntsager d...