Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Hvad ønsker du at læse om?

Efter næsten 10 år på en fantastisk arbejdsplads, tog jeg sidste år et kæmpeskridt og bad om orlov for at følge min drøm. Det var en beslutning som jeg tænkt over i flere år, og efter 240 kilometers vandring på ‘caminoen’ stod det hele pludselig meget klart; ‘Det er det, jeg skal!’. Med en uddannelse som kostvejleder i bagagen og en brændende interesse for kost, er det nu mit ønske, at gennem bloggen kunne inspirere og motivere til en sund og balanceret livsstil.

Jeg har flere gange fået spørgsmålet, om jeg lever som jeg lærer. Og ja, det gør jeg. Det er yderligere en grund til at ønsket om at inspirere andre er så stort. Jeg har mærket på egen krop hvilken betydning kosten har på både helbred og energi, og jeg vil så gerne at så mange som mulig skal opleve den positive indvirkning, som den rigtige kost har!

Og hvordan inspirerer jeg bedst? Det håber jeg at du kan fortælle mig…

Statistikken fortæller mig lidt omkring hvilke mine læsere er. Jeg kan se, at de fleste af jer er kvinder i alderen 35-45. Jeg kan også se, at I for det meste læser mine indlæg fra jeres mobil mellem kl. 18 og 21 torsdag aften. So far, so good. Jeg kunne dog godt tænke mig at lære jer at kende lidt bedre end så. Fremfor alt kunne jeg godt tænke mig at vide mere om, hvorfor I kigger forbi bloggen og hvilken slags indhold, I ønsker at finde.

Jeg har lavet et lille spørgeskema og jeg håber at så mange som muligt af jer har 2-3 minutter til at svare på spørgsmålene. Dine svar vil nemlig hjælpe mig at skabe det indhold som du gerne vil have. Så uanset om du normalt har din gang her på siden, eller om det er første gang du kigger forbi, vil jeg gerne høre mere om dig og dine ønsker.

På forhånd tusind tak for din hjælp!!

Jeg vil gerne deltage