Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Grillet blomkål med linsekarry

Er du til plantebaseret kost? Og til sunde middage med masser af næring og smag? Så er denne veganske karry med røde linser, spinat og ristet blomkål måske noget for dig?

Klar på: 40 minutter
Forberedelse: 15 minutter
Til: 4 personer

Ingredienser grillet blomkål
  • 1 blomkål
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 spsk. paprika
  • salt og peber
Ingredienser linsekarry
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 gult løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. karry
  • 1 spsk. gurkemeje
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. kanel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 10 cherrytomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 dl røde linser
  • 75 g frisk spinat
  • salt og peber
Tilberedning
  1. Sæt ovnen på 210 grader
  2. Bland olivenolien sammen med hvidløg, paprika, salt og peber
  3. Skær blomkålen i små stykker og vend dem i olien
  4. Læg blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen i ca. 30 min indtil den er gylden og sprød.
  5. Hak det gule løg og hvidløg og steg det på svag varme i olien sammen med alle krydderier.
  6. Tilsæt tomater, halverede cherrytomater, kokosmælk og linser. Lad det simre i ca. 20 min.
  7. Vend til sidst den ristede blomkål og spinat ned i gryden og smag af med salt og peber. Server med ris.

Den ristede blomkål smager godt som tilbehør – så lav evt. dobbelt portion, så er du halvvejs med middagen i morgen. Den kan hurtig varmes op i ovnen igen.

Relaterede indlæg

Bladselleri salat med kikærter Jeg har en dreng, der fullkomligt elsker bladselleri. Han vil gerne have et par 'stænger' med i madpakken, eller et par stykker når han kommer hjem fr...
Bønnesalat med persille og hvidløg At koge sine egne bønner, kræver virkelig intet arbejde. De passer jo sig selv. Man kan selvfølgelig købe færdigkogte bønner på dåse, men personlig sy...
Veganske bøffer med bønner og søde kartofler Veganske og vegetariske bøffer kan laves på enormt mange måder, og disse (veganske) er lavet af hvide bønner og søde kartofler. De er krydret med lime...