Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Frossen banan med chokolade og nødder

Et godt alternativ til is – både til dig selv og til børnene. Opbevar dem i fryseren når de er lavet, og tag dem ud et par minutter før du skal spise dem.

Klar på: 1 time
Forberedelse: 10 min
Til: 4 ‘ispinde’

Ingredienser
  • 1 banan
  • 30 g mørk chokolade
  • 1 spsk. hakkede hasselnødder
Tilberedning
  1. Del bananen i to og derefter på langs
  2. Stik en træpinde i enden og læg bananen i fryseren i mindst 1 times tid
  3. Hak nødderne og smelt chokoladen over vandbad og pensl de frosne bananer med chokolade. Skynd dig at drysse hasselnødder over – chokoladen stivner hurtig på den frosne banan
  4. Spis med det samme eller læg dem i fryseren indtil du skal bruge dem.
Print opskrift

Relaterede indlæg

Nicecream med mango og hindbær Frossen frugt + en blender = Nicecream. Resultatet bliver som sorbet is, bare uden tilsat sukker. Banan og dadler giver sødme nok. Med kun 145 kcal pe...
Stenaldersbrød Verdens bedste brød? Verdens sundeste brød? Det kunne godt tænkes... Det løber uden tvivl med titlen 'verdens smukkeste brød'. Brødet indeholder ingen...
Raw Chokoladekage Hvad er definitionen af en 'sund kage'? At den ikke indeholder sukker? Raffineret mel? Eller skal den være vegansk? Denne kage opfylder alle disse kri...