Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Fastfood my way

Det er ikke så sjældent jeg hører, at det er svært at finde tiden til at lave sund mad. Der er dog ikke rigtig et argument der holder… Hvorfor skulle det som udgangspunkt skulle tage længere tid at lave mad der er sund, end at lave mad, der ikke er sund?

Jeg laver meget mad – det har jeg altid gjort. Jeg kan godt lide at eksperimentere og prøve mig frem til nye kombinationer og opskrifter og bruger relativt meget tid i køkkenet. Men jeg mener ikke, at jeg bruger mere tid på at lave aftensmad, end de fleste andre.

For at illustrere hvor hurtig det faktisk kan gå at lave sund mad, deler jeg nedenunder 4 opskrifter på mad som tager maks. 20 minutter at lave. Lav gerne dobbelt portion så at du har middag til to dage, og gennemsnitstiden bliver pludselig reduceret til 10 min/dagen :-).

Tun salat (se opskrift)

Tun og kålsalat, opskrift

Når det skal gå ekstra hurtigt, snyder jeg og køber en pose færdig snittet kål i Rema. Posen indeholder både gulerødder, rød-, grøn- og hvidkål så udover den tid det tager at åbne posen, skal du regne med at det går yderligere 2 eller 3 minutter. Det tager vitterlig ikke mere end 5 minutter. DET er #fastfoodmyway!

Thaikylling (se opskrift)

Klar favorit i vores familie! I perioder hvor vi haft travlt, har jeg lavet denne næsten en gang om ugen, men får stadigvæk altid kommentaren: ‘Mmm, skal vi have det i aften’!

Karrysuppe med kylling og tomat (se opskrift)

Suppen er lavet på en base af tomater og madlavningsfløde. Hvis du gerne vil undgå mælkeprodukter, kan du skifte fløden ud mod kokosmælk. For at spare yderlige tid, lav dobbelt sats. Når suppen står og trækker over natten bliver den nemlig lidt tykkere og gennem at tilføre 100 g frisk spinat, så har du en lækker pastasauce til næste dag og et eneste du skal, er at koge en portion (fuldkorns-) pasta.

Rikkes Rustikke Rødkålssalat med kylling eller laks (se opskrift)

Salaten indeholder både kål og speltkerner og smager fantastisk som eneste tilbehør til f.eks. et grillet kyllingebryst eller et styk’ grillet laks. Smid kyllingen eller laksen i ovnen undertiden som du snitter rødkålen og blander de øvrige ingredienser i salaten. Hvis der bliver en rest af salaten kan du f.eks. blande den med lidt tun, så har du til en lækker madpakke næste dag.

Er der nogen, der stadig ikke har tid at lave sund aftensmad? 🙂

Relaterede indlæg

Indisk tofu Tofu for nybegyndere. Eller for øvede. Denne gryderet med blandt andet mango, ingefær og kokosmælk er fuld af smag og smukke farver. Hvis ikke du er t...
Falafelkugler Falafel er et godt bud på et plantebaseret måltid. Kikærterne er rige på proteiner, og derudover, indeholder disse også gulerødder og løg, som bidrage...
Bagt sød kartoffel med fyld Søde kartofler smager bare fantastisk og kan laves på mange forskellige måder. En bagt sød kartoffel med fyld kan varieres i det uendelige - smager go...