Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top

Cremet grøntsagssuppe

Hvis du er en af dem som synes at det er svært at få nok grøntsager, kan denne opskrift måske være til hjælp.  Suppen kan laves ud fra de grøntsager du har hjemme – lige denne opskrift blev til en dag, hvor jeg skulle tømme køleskabet på ‘gamle grøntsager’.

En kvart selleri, en porre, et par kedelige kartofler eller gulerødder (eller hvad du nu har) – ned med dem i gryden og blend dem til en cremet suppe. En stor fordel med denne opskrift er, at du bruger vandet som grøntsagerne har kogt i og bevarer på den måde c-vitaminerne.

En anden stor fordel er, at man nemt kan supplere med for eksempel lidt rejer eller tern af grillet kylling, hvis ikke alle omkring bordet er lige motiverede til en kødfri dag. Her hjemme skar vi resterne af søndags-stegen i små tern og lagde det i en skål ved siden af.  Så blev alle glade 🙂

Klar på: 30 min
Forberedelse: 15 min
Til: 4 portioner

Ingredienser
  • 175 g sød kartoffel
  • 175 g gulerødder
  • 175 g kartofler
  • 175 g gul løg
  • 1 spsk. rød karrypasta
  • 1 spsk. jomfru kokosolie
  • 1 fed hvidløg
  • 3-4 cm gurkemejerod
  • 1 dl røde linser
  • 1 liter vand
  • et par cm frisk ingefær
  • 50 g frisk spinat
  • 1 lille dåse kokosmælk
  • chilipulver, salt og peber
  • Ristede græskarkerner til drys
Tilberedning
  1. Hak de gule løg, gurkemeje og hvidløg og svits dem sammen med den røde karrypasta i kokosolien
  2. Vask og skær kartofler, søde kartofler og gulerødder i tern og læg dem og de røde linser i gryden sammen med det svitsede løg.
  3. Hæld vand over og lad det koge i ca. 20 minutter eller indtil grøntsagerne er møre.
  4. Blend suppen sammen med den friske ingefær
  5. Hæld tilbage i gryden og tilsæt kokosmælk og evt. lidt vand (hvis suppen er for tyk)
  6. Skyl den friske spinat og læg den i suppen. Lad suppen lige koge op igen
  7. Smag af med salt, peber og evt. chili

Tips! Top evt. med rejer eller stegt kyllingebryst i tern.

Print opskrift

Relaterede indlæg

Mangler du inspiration til din salat? Ifølge de officielle kostråd skal vi skrue op for frugt og grønt og ned for rødt kød. Hvis du ønsker at spise antiinflammatorisk, er dette også to vig...
Kyllingebøffer med chili og lime Vi spiser meget kylling hjemme hos os, og ret ofte bruger vi hakket kylling, eftersom det kan varieres på så mange forskellige måder. Jeg laver ofte k...
Antiinflammatorisk gryderet med linser Denne plantebaserede gryderet, er klar favorit her hjemme. Der blive ikke sparet på de antiinflammatoriske krydderier. Mmm, duften der spreder sig i k...