Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
salat med bladselleri

Bladselleri salat med kikærter

Jeg har en dreng, der fullkomligt elsker bladselleri. Han vil gerne have et par ‘stænger’ med i madpakken, eller et par stykker når han kommer hjem fra skole. Jeg tror, det hører til sjældenhederne  🙂

Selv har jeg det ok med bladselleri, men det er ikke min yndlingsgrøntsag. Kikærter derimod – dem er jeg ellevild med! Jeg elsker smagen og jeg elsker at man kan lave så meget forskelligt med dem! Hvis du oplever at kikærter er ‘melede’ så prøv at koge dem selv. Det kræver virkelig ikke noget arbejde, og så bliver de bare bedre (og billigere).

Klar på: 10 minutter (hvis du bruger kikærter på dåse)
Forberedelse: 10 minutter
Til: 4 personer

Salat med bladselleri og kikærter – Ingredienser
  • 4 dl frisk grønkål
  • 3 dl kikærter (evt. fra dåse)
  • 1 æble
  • 4 stilke bladselleri
  • 3 spsk. jomfru olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 spsk. vand
  • ½ dl hakket persille
  • salt⠀⠀
Tilberedning
  1. Start med at koge kikærterne ifølge anvisningerne på pakken (hvis ikke du bruger dem på dåse)
  2. Skyl grønkålen ordentlig og tør den. Hæld 1 spsk. olivenolie over grønkålen og masser kålen med olien (så bliver den mindre ‘strid’)
  3. Hak grønkålen, skær æblet i tern og sellerien i skiver
  4. Bland resten af olien, eddike og vand sammen og hæld dressingen over kikærterne. Hvis du selv har kogt dem, må du gerne hælde dressingen over kikærterne, når de stadig er varme
  5. Bland grønkålen sammen med kikærterne og resten af ingredienserne
  6. Smag af med salt.

Hvis ikke du bryder dig om grønkål – eller hvis ikke du kan få fat i det – brug f.eks. romainessalat eller hjertesalat. Gerne blandet med lidt finsnittet hvidkål eller spidskål for at få lidt ‘bid’.

Tips! Gør det nemt for dig selv; hvis du koger dine egne kikærter, så kog en stor portion. De holder flere dage i køleskabet, og kan bruges til såååå mange ting.

Print opskrift

Relaterede indlæg

Linsesuppe med røde linser Linsesuppe med røde linser - en af mine livretter! Med en pris på ca. 5 kroner per person, burde det ikke være prisen der afholdt dig for at prøve den...
Antiinflammatorisk gryderet med linser Denne plantebaserede gryderet, er klar favorit her hjemme. Der blive ikke sparet på de antiinflammatoriske krydderier. Mmm, duften der spreder sig i k...
Bønnesalat med persille og hvidløg At koge sine egne bønner, kræver virkelig intet arbejde. De passer jo sig selv. Man kan selvfølgelig købe færdigkogte bønner på dåse, men personlig sy...