Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
sukkerfri rabarbertærte

Sukkerfri rabarbertærte med crumble

En sukkerfri rabarbertærte – kan det overhoved lade sig gøre? Rabarber er i sig selv ganske sure og det kræver noget sødme for at fremhæve den gode smag. Hvordan løser man det, når man gerne vil undgå sukker. Gennem at bruge dadler selvfølgelig! 🙂

Klar på: 20-25 minutter
Forberedelse: 5-10 minutter
Til: 4 portioner

Ingredienser
  • 200 g rabarber
  • 4 spsk. vand
  • 4 dadler
  • Lidt vaniljepulver
Crumble
  • 4 spsk. havregryn
  • 4 spsk. hasselnødder
  • 4 dadler⠀⠀
Tilberedning
  1. Skær rabarber i tynde skiver og hak dadlerne i små stykker
  2. Kog rabarber, dadler og vand på svag varme indtil vandet har kogt ind. Tag grøden fra varmen og tilsæt lidt vaniljepulver
  3. Læg rabarbergrøden i 4 små ovnfaste skåle
  4. Hak hasselnødder, dadler og havregryn sammen og drys det over grøden
  5. Bag i ovnen i 200 grader i ca. 5 minutter indtil nødderne har fået lidt farve
  6. Lad tærten køle lidt af og servér evt. med lidt is.

Tips! Prøv eventuelt at servere rabarbertærten med lidt Nice Cream – sukkerfri is lavet på frossen frugt og bær.

Print opskrift

Relaterede indlæg

Nicecream med mango og hindbær Frossen frugt + en blender = Nicecream. Resultatet bliver som sorbet is, bare uden tilsat sukker. Banan og dadler giver sødme nok. Med kun 145 kcal pe...